EFTERÅRSTURNÈ 2018 - BOOK NU!

Vejret nu med digte af Per Højholt

+ undervisning!


OBS: Efterårstour på landets gymnasier og biblioteker. Book os her!


"Vejret nu" er et tværkunstnerisk værk med udgangspunkt i avantgardetekniker inspireret af Per Højholts tresser-generation, samt hans forkærlighed for jazz, punkrock og loopbaseret musik. Vi fortolker Højholts sene digte fra "Det gentagnes musik" og "Manøvrer". Digte skrevet om og til naturen i Hørbylunde.


Den musikalske komposition ved sangerinden Maja Gry og lydkunstner Aske Andersen, danner rammen for værket, hvorfor et jazzband har en central placering på scenen sammen med "Vejret nu"s moderne dansere Linh Le og Peter Vadim.


Forestillingens film-elementer af Ida Andreasen hiver Højholt ind i 2018 med voldsomt smukke billeder inspireret af Højholts ambivalente hengivelse til naturen. En ambivalens som skuespiller Christian Otto Madsen fortolker med højholtsk selvironi og begejstring.


Inspireret af Per Højholts eget procesbaserede arbejde i tværkunstnerisk kontekst, er "Vejret nu" en undersøgelse af samarbejdets kunst. Den enkelte kunstner har haft ejerskab over fortolkninger af selvvalgte digte fra samlingerne med fællesskabet som mål og med løbende sparring. Et greb der får "Vejret nu"s artister til at levere stærkt personlige bidrag til ét fælles show.


De 7 digte er til rådighed inden forestillingen.


Find musikken på Spotify, Itunes etc. NU!

https://VejretNu.lnk.to/PerHojholt


Vi ses!


Ring på 30745283 ang. booking eller skriv til undervisningsansvarlig Mia-Maja Krumphardt på

info@vejretnuhojholt.dk eller forestillingsleder Maja Gry Brøns på maja@vejretnuhojholt.dk